Handelsbetingelser for Ekstra synlighed i form af annoncer

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål til annoncer, eller på en ordre du har afgivet, så kontakt os venligst på link@stuff4you.dk

Når du køber en digital annonce, er der ingen fortrydelsesret, da du fremhæver dit eget materiale, som du selv har fremstillet på siden.

 

Copyright

Alle rettigheder, incl. copyright af alle tekster, billeder, links osv. er ejet og kontrolleret af Stuff4you.dk.

 

Gyldighed

Når du bestiller en annonce på Stuff4you.dk, så vælger du gyldighed og varighed. Du bestemmer helt selv, hvor længe dit link skal være fremhævet og hvor på siden.

 

Ordre

Når du fremhæver et link som en annonce, sker der med det samme, så snart du dit køb er godkendt på siden. dette sker automatisk, så du kan få fremhævet dit link meget hurtigt. Der kan ikke hæves mere på dit kort, end du køber dit annonceplads til. Køb sker igennem betalingsgatewayen Stripe.com.

 

Betaling

Alle kredit-og kreditkort indehavere er underkastet validerings kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Ved køb reserverer du beløbet på dit kort, og vi hæver ikke dit reserverede beløb, du har har gennemført ordren. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til os, vil din ordre ikke blive accepteret og Stuff4you.fk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering.