image

FAQ

FAQ

Herunder finder du faq omkring Stuff4you, hvordan den fungerer, og hvad du som oprettet bruger skal være opmærksom på.

Når du indsender dit link, bliver det først gennemgået af en rigtig person, som godkender eller afviser dit link. Derfor kan der gå lidt tid, førend det er blevet behandlet, og det er helt normalt.

Der er frivillige kræfter bag siden, og derfor er det ikke altid at du får dit link godkendt indenfor 10 min. Der kan nogle gange gå 1 dag eller 2, men du vil altid få en personlig gennemgang af dit link.

Det sikrer at alle får kvalitetslink lagt op på siden, og at linket ikke indeholder links til sider, som kan virke anstødelige og som har indhold af seksuel karakter. Vi vurderer hvert eneste link, og er vi i tvivl om indholdet, bliver det afvist.

I princippet ja. Du kan oprette alle de links du vil, med hensyntagen til at links jo bliver godkendt manuelt af rigtige mennesker. Men ja, du vil kunne oploade alle de links du vil, blot du huske at præsentere din links med indhold, og at du også beskriver dit site, når du gør det.

Vi har en tydelig regel om at vi ikke godkender erotiske links, samt alt det som ligger over denne barre.

Altså er porno og anden sexrelateret indhold forbudt. Links til salg af sexlegetøj optages heller ikke. Dog optager vi undertøjsbutikker, så længe det er holdt sobert på websitet.

Sort set alt andet er tilladt, dog heller ikke relationer til politiske sider, samt til religiøse sider og trosretninger.

Ligeså er links til salg af våben heller ikke tilladt, og vil blive afvist. Dog kan hobbyforretninger, hvor der indgår jagtudstyr samt salg af kontrollerede våben godtages.

Links til sider, hvor partnerskaber, såsom affiliatelinks, som er hovedindholdet på den tilmeldte side, accepteres ikke. De bliver slettet med det samme, idet de typisk ikke linker til noget andet end affiliatelinks, som udgør en stor indtjening. Vi oplever at disse sider typisk ejes af udenlandske firmaer, som blot er ude på at oprette intetsigende hjemmesider på dårligt dansk, og som kun har det formål, at få folk til at klikke på et link, som de så tjener penge på.

 

Så, danske sider, med danske ejere optages, hvor ovenstående ikke er et issue. Vi ønsker et dansk site, med danske links til websites, som ligeledes er danske, ikke kun sproget, men ligeledes ejerskabet.

Siden startede for mange år siden, og ideen dengang var at lave en hjemmeside, hvor man kunne tilmelde sine websites, og få eksponering og bytte links med hinanden. Det var dengang hvor Jubii var kommet til, men hvor jeg syntes at det var alt for bredt, og der var for meget andet der også var på siden.

Så egentlig var det et hobbyprojekt, som så har udviklet sig mere og mere.

Hvad vi lever af? Da siden er gratis at bruge, så siger vi mange tak, hvis I klikker på de reklamer der nogen gange bliver vist på siderne. Og ja, der er reklamer på siden, men ikke i et omfang, hvor I bliver synderbombet af dem, som på visse andre sider. 🙂

Så vi tager med kyshånd imod jeres støtte i form af et klik på en annonce i ny og næ.

Mange tak for det!

Du kan have dit link på siden, så længe du har lyst til. Da du selv administrerer dine links, kan du også selv fjerne dem igen og tilføje nye links.

Med tiden vil der kommer flere funktioner til siden, og du kan gøre brug af disse hvis du vil.

Vi anbefaler dog at tilføje situationsbilleder fra din virksomhed så der kan dannes et galleri, og skrive en sigende tekst til dit link. Du kan altid tilføje mere tekst hen af vejen, men vi anbefaler at gøre brug af mindst 200 tegn.

På den måde vil dine links fremstå bedre i søgeresultater på både Google og på Stuff4you.dk

Vi ser frem til at få dit link på siden, og da det er dig der bestemmer sidens indhold, så vil indholdet på siden også blive meget kencentreret om netop dit link!

Da vi går ind for meget sikkerhed, så blokerer vi også logins fra spammere og robotter.

Vi har også lagt sikkerhedsventiler på formularen, når du indsender et link.

Hvis du oplever at du ikke kan logge ind, eller taster du forkert 3 gange, vil du blive spærret, indtil der er gået minimum 1 time. Prøver du en 4. gang, vil du blive blokeret i 24 timer, før du kan logge ind igen.

Så når du logger ind, så tast rigtigt første gang eller brug en Passwordhusker til din browser. Det er helt sikkert at bruge.

Er du dog et offentligt sted, såsom et bibliotek eller et andet sted hvor du har offentlig adgang til en computer, så HUSK altid at logge ud igen, når du er færdig.

Du vil opleve at der kommer flere funktioner på hele tiden. Dem har du mulighed for at bruge, så snart de er tilgængelige. Nogen vil blive videreudviklet, og du kan derfor opleve at de forandrer sig.

Men vi tilføjer flere funktioner, som kan hjælpe dig og dine links med at blive set.

Du kan altid bruge “Diverse andre links” når du tilmelder et link.

Vi gør det, når vi gennemgår linket, at tilhører linket en kategori, som vi syntes kunne være interessant at have med, så opretter vi den, og ligger linket i denne.

Er dit link en Niche, så vil vi i nogen situationer oprette en speciel kategori, netop til dig!