image

Få mere synlighed

Få endnu mere synlighed

På Stuff4you.dk får du synlighed, fordi links er koncentrerede på siden, og dem som burger siden har meget lettere ved at finde nye links, som de normalt ikke ville finde, hvis de søgte på Google.

Du får masser af synlighed, når links er samalet i kategorier, fra de danske sider, som måske ellers ikke ville blive fundet.

Vil du have endnu mere synlighed, og blive set på forsiden, på søgninger uanset hvad der søges på, og på højresider, på andre links, så har du nu muligheden for dette også.

Dette koster meget lidt, så der er lidt konkurrence på siden også 🙂

For at du kan være med, skal du have oprettet et eller flere links på Stuf4you.dk allerede, og dem kan du så fremhæve med mere synlighed end ellers.

Det er nemt at komme i gang med dette.

Gå ind på dit “dashboard” 

Derfra vælger du i venstre side vælger du

Og herfra opretter du din Annonce.

Du kan vælge mellem flere steder, du vil have vist din annonce. Hvis du vil have vist din annonce flere steder, opretter du flere annoncer med forskellig placering.

Du kan oprette alle de annoncer du vil på alle de links du vil.

Du betaler  pr. dag, altså visninger i 24 timer. Altså ikke pr. klik.

Det koster fra 2 kroner pr. dag. Så hvis du vil have dit link skal være synligt 1 dag, så koster det kun 2 kroner i alt.

Så kan alle være med!

Og det er nemt at betale. Vi bruger Stripe til modtagelse af betaling. Det gør det nemt og sikkert for dig at bruge dit kort til betaling.

Dette tiltag er en ny funktion på siden, og vi håber I vil tage godt imod den. På den måde støtter denne sides frivillige som står bag siden, da siden køres frivilligt!

Vi skal huske at sige at beløb der er nævnt, er ekskl. moms.

Når man køber en annonce, vil man fra Stripe.com få en mail med info om købet og ligeså et link til sin faktura.